TOP počitnice

Od 26.  6. 2023 do  30. 6. 2023 organiziramo TOP POČITNICE za vašega osnovnošolca. Tudi letos smo pripravili pester program in veliko raznolikih aktivnosti. Verjamemo, da se bodo učenci zabavali in ustvarili nove nepozabne spomine.

Svojega otroka lahko prijavite preko prijavnega obrazca – klik na: PRIJAVNICA

Prijave zbiramo do 10. 6. 2023, zato pohitite, saj je število mesto mejeno.

Možnost plačila bo v dveh obrokih. Rok plačila za prvi obrok je 24. 6. 2023, rok plačila drugega obroka pa je 8. 7. 2023.

Zbrali se bomo vsak dan ob 8.00 pred našo šolo (OŠ Kungota, Plintovec 10 c, 2201 Zg. Kungota), z aktivnostmi pa bomo zaključili ob 15. uri.

To bo TOP!

 

Program letošnjih TOP POČITNIC:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OBISK ČOKOLADNICE ZOTTER

Obisk čokoladnice Zotter. Avstrijska družinska čokoladnica obiskovalce navduši s predstavitvijo od kakavovega zrna do najrazličnejših okusnih čokolad. Celoten proces izdelave njihovih čokolad in drugih čokoladnih izdelkov si obiskovalci ogledamo skozi velika okna, ki nam omogočajo pogled na čarovnijo izdelave čokolade. Ob tem skozi celotno pot po tovarni uživajo tudi naše brbončice. Poskusimo lahko namreč več kot 300 različnih vzorcev čokolade. 

Sama čokoladnica pa stoji na velikem posestvu, kjer domujejo najrazličnejše živali. Prijazne alpake in osle je mogoče celo hraniti in pobožati. Del posestva je namenjen še vragolijam in spretnostim – v manjšem gibalnem parku bomo porabili odvečno energijo, pridobljeno s čokolado. 

Drugi dan bomo preživeli v okolici matične šole. Potrebovali bomo športni rekvizit s kolesi / koleščki in zaščitno opremo. Rolali bomo in se z rolerji poigrali med različnimi ovirami; s kolesi in skiroji pa se bomo naučili kakšne nove vragolije na kolo parku. 

Če se nam po vsem tem ne bo zrolalo, si bomo dan popestrili še z igrami in poligoni v telovadnici. 

Kasneje nas čakajo še ustvarjalne delavnice na šoli.

Na sredin izlet se bomo peljali z vlakom! Ta nas bo odpeljal do Poljčan, od koder se bomo nato peš povzpeli na Boč. Vzpenjali se bomo počasi po najpoložnejši poti, primerni tudi za najmlajše. Ko bomo dosegli naš cilj, kočo na Boču, si bomo spočili, nato pa bo za vse tiste z največ energije še čas za igro nogometa, košarke, … 

Ta dan bomo potrebovali dobro športno obutev, saj bomo vse skupaj prehodili približno 9 km. 

Obiskali bomo bližnji konjeniški klub v Svečini. Klub Kasco nas je prijazno gostil že lani. Ponovno se lahko veselimo jahanja prijaznih konjev in predstavitve skrbi zanje. 

Po povratku v šolo bomo vsi skupaj še malo ustvarjalni v delavnicah, ki jih za vas pripravljajo naše učiteljice.

Čas je za pljusk v vodo! Mariborski otok je v zadnjih letih doživel nekatere posodobitve in veselimo se, da preverimo, kako zabavni so tobogani, bazeni in vsa pripadajoča igrišča za različne športe z žogami in ostalimi pripomočki. 

Kopalke in sončna krema so obvezna oprema, dobra volja ob zaključku top tedna pa zagotovljena!

Dostopnost
Scroll to Top
Call Now Button